Tag : otvoranje

Фестивали

Со концерт на „Архангел“ ќе се отвори 22-то издание на „Таксират“

Filip
Највлијателнатa фигурa во културниот живот на нашите простори, со уметничко влијание поголемо од било која...
Фестивали

Со концерт на Хели Сиекинен од Финска се отвори Фестивалот на музика од светот

Filip
Вчера вечер во полната голема сала на Центарот за култура – Битола со концертот на...