Tag : Partibrejkers

Во прв ред

„Партибрејкерс“, „Психомодо поп“ и „Екатерина Велика“ по 30 години во МКЦ

Filip
После првите концерти во Куршумли Ан, следната станица на возот наречен Авалон, кој брзо и...
Балканленд

Дел од оштетените од приватизацијата на „Југотон“ нема да ја тужат „Кроација рекордс“

Filip
Кога по распадот на Југославија во 1991 година, најголемата дискографска куќа „Југотон“ од Загреб и...