Tag : password production

Фестивали

Денес започнува 25-то издание на музичкиот фестивал „Таксират“ (Фото)

Muzika24
Денес, 7-ми декември, во арената „Борис Трајковски“, ќе се одржи јубилејното 25-то издание на фестивалот...
Фестивали

25-то издание на фестивалот “Таксират” започнува на 16-ти јануари

Muzika24
Со енергично темпо едно од највозбудливите изданија на „Таксират Фестивал“ движејќи се кон главната фестивалска...