Tag : pejaci

Во прв ред

Приклучете се! Во петок масовна акција за пошумување “Засади со љубов, за Кисела Вода” (Видео)

Muzika24
Голема акција за пошумување во организација на Општина Кисела Вода ќе се одржи овој петок....
Имам нешто да те прашам

Интервју на Музика24: 20 години јубилеј – “Охрид фест”

Muzika24
Летниот период за сите нас е најубавиот период во годината, тоа е период каде речиси...