Tag : pejzaz na voznemirenost

Културо

Се отвора изложбата „Пејзаж на вознемиреност“ во Музејот на современата уметност – Скопје

Muzika24
Изложбата „Пејзаж на вознемиреност (култура и уметност за идното коегзистирање со еколошките кризи и климатски...