Tag : Pere nokaut

Музика на кирилица

Естрадата одговара: Дали треба да се врати воениот рок во Македонија? (Видео)

Muzika24
Служењето на воениот рок во Македонија не е задолжително веќе десетина години, односно последната генерација...
Имам нешто да те прашам

Интервју со Пере Нокаут, после концертот во Битола (Фото)

Filip
Музика24 продолжува со серијата интервјуа со македонски артисти во месецот на македонска независност. Вчера вечер,...