Tag : performansi

Фестивали

„Skopje Drum Festival” на 31 октомври во МКЦ, Павел Ренџов Трио дел од учесниците (Фото)

Muzika24
На 31-ви октомври во Младинскиот културен центар во Скопје ќе се одржи четвртото издание на...