Tag : pero kostadinov

Фестивали

Заврши 37-то издание на „Фолк Фест Валандово” – победи младата Ангела Влинтиновска со песната „Темјана” (Фото)

Muzika24
Со песната „Темјана”, музика на Ванчо Димитров, текст Огнен Неделковски и аранжман на Љупчо Соколовски...