Tag : perpetuum jazzile

Во прв ред

Со голем концерт во арпил во Скопје ни доаѓа словенечкиот хор „Перпетум Џезиле”

Muzika24
Како што дознава музичкиот портал Музика24, на 5-ти април словенечкиот хор „Перпетум џезиле“ ќе одржи...
Во прв ред

Perpetuum Jazzile со прекрасната “Јовано Јованке”, ги поздравија фановите во Македонија (Видео)

Muzika24
Започнуваат подготовките за настапот на светската музичка атракција Perpetuum Jazzile во Скопје, кој како што...
Covers

24 Covers: Perpetuum Jazzile – “Јованко, Јованке” (Македонска народна песна)

Muzika24
Музика24 денес во рубриката 24 Covers ќе Ви ја претстави словенската музичка група Perpetuum Jazzile која...