Tag : plostad majka tereza

Во прв ред

Јубилеен концерт на „Синтезис“ на 23-ти септември на плоштад „Мајка Тереза“

Filip
Најпознатата македонска и една од најпознатите балкански етно групи „Синтезис“, ќе одржи славенички концерт по...
Во прв ред

“ВиноСкоп 2017”: Покрај вечерната програма, збогатен и со “after work” забави и викенд матине

Muzika24
Овогодинешниот “ВиноСкоп” ќе се одржи од 20-ти до 24-ти септември, а за посетителите традиционално ќе...