Tag : plovdiv

Балканленд

Телевизија Планета прославува полнолетство со голем концерт на 3-ти декември (Видео)

Muzika24
Европскиот град на културата за 2019-та година – Пловдив во Бугарија ќе биде домаќин на...
Музика на кирилица

Елена Велевска со прв клубен настап во Бугарија (Видео)

Muzika24
Кон почетокот на овој месец, познатата македонска пејачка го направи својот дебитантски настап, како дел...