Tag : pmg kolektiv

Музика на кирилица

„Фратерните” на ПМГ Колектив албум на неделата на бугарското Радио Бинар

Muzika24
Новиот албум на ПМГ Колектив насловен „Фратерните” (Fraternite) е прогласен за албум на неделата на...
Во прв ред

“Teenage Riot” – концерт во хуманитарен поход

Muzika24
Со задоволство ве информираме дека група на ученици од Меѓународното училиште “НОВА” ќе организираат хуманитарен...