Tag : polnopravna clenka

Музика на кирилица

Асоцијацијата на Ивент индустријата стана полноправна членка на LiveCom Alliance

Filip
Македонската асоцијација на ивент индустријата (ИВАП) стана полноправна членка на LiveCom Alliance. LiveCom Алијансата е пан-европско...