Tag : pomos

Балканленд

Нина Бадриќ моли за помош: Побарајте го Keanu Reeves и кажете му дека смее сродни души (Видео)

muzika 24
Нина Бадриќ од првиот ден кога се појави на музичката сцена на поранешна Југославија освои...
Културо

Купете ја книгата “Карантински приказни”, цел приход оди за подршка на Клинички центар – Скопје

Filip
Издавачкиот центар “Три” соопшти дека оваа недела книгата “Карантински приказни” ќе стигне до читателите во...