Tag : ponedelnik

Културо

Концерт “Вокален дует” ќе се одржи во понеделник во Македонска филхармонија

Filip
Концерт “Вокален дует” ќе се одржи на 10-ти февруари (понеделник) во камерната сала на Македонската...