Tag : poznata pejacka

Балканленд

Никола Петровиќ од “Ѕвездите на Пинк” добил интересна покана за дружење

Muzika24
Младиот и згоден пејач Никола Петковиќ, кого јавноста го запозна преку “Ѕвездите на Пинк”, доживеал...