Tag : pr tim

Музика на кирилица

Јилмаз Дервиши: “Што ќе правиме со 400 пораки и закани кон него на профилите на Гарванлиев?”

Muzika24
“Васил Гарванлиев деновиве буквално е линчуван од дел од јавноста. Неговата јавна изјава дека има...