Tag : prilep outlet weekend

Во прв ред

Општина Прилеп и Прилепската чаршија Ви го најавуваат – најновиот летен „Prilep OUTLET Weekend”

Muzika24
Во организација на Општина Прилеп и Прилепската чаршија, на 25-ти и 26-ти август, Прилеп се...
Во прв ред

Прилепската чаршија ве кани на „Prilep OUTLET Weekend” на 17-ти и 18-ти февруари

Muzika24
Прилепската чаршија се подготува за еден од најголемите шопинг настани „Prilep OUTLET Weekend”, планиран на...