Tag : promo

Премиера

24 Промо: Павле Камилоски – „Универзумот си работи за нас“ (Видео)

Filip
Пејачот Павле Камилоски неодамна ја промовирше својата нова песна „Универзумот си работи за нас“. Музиката,...
Балканленд

Тереза Кесовија доби француски орден и промовираше нова песна на француски јазик (Видео)

Filip
Хрватската музичка дива Тереза Кесовија, синоќа во Загреб беше одликувана со француското одличје Витез од...