Tag : proslavuvanje

Во прв ред

Празнични концерти на ГАКУД „Браќа Ѓиноски“ и Влатко Стефановски трио во Гостивар

Muzika24
Одбележувањето на 8ми септември Денот на независноста во Гостивар започна со концертите на Градското културно-уметничко...