Tag : provokacija

Музика на кирилица

Погледнете како Елена Ристеска одговори на провокација од еден Бугарин

muzika 24
Една од нашите најубави пејачки, Елена Ристеска, објави прекрасна фотографија на својот Фејсбук профил. Следуваа...