Tag : prvi glas srbije

Балканленд

Сара Јо: „Сфатив дека морам да бидам и јасна и гласна не само во песните, туку и на социјалните мрежи“ (Видео)

muzika 24
Талентираната Сара Јовановиќ ја запознавме уште во 2012 година како една од натпреварувачките на музичката...