Tag : rabotilnici

Во прв ред

По трет пат Дирекцијата за култура и уметност на Скопје ги организира “Денови на европско Скопје”

Muzika24
По повод Денот на ослободувањето на Скопје, Дирекцијата за култура и уметност на Скопје по...