Tag : radio pela

Имам нешто да те прашам

Гордана Цветаноска (Радио Пела): Изборот за организатор на “Пивофест” не беше транспарентен (Фото)

Muzika24
Вчера вечер започна 18-то издание на “Пивофест” во Прилеп, според нас, едно од најконтраверзните изданија...