Tag : radiski festival

Музика на кирилица

“МАРС” ги додели наградите за најдобрите во 2015-та

Muzika24
Вчера вечер во Македонската опера и балет вчера се одржа осмото издание на фестивалот “МАРС”,...
Во прв ред

Нина Бадриќ, Бојан Маровиќ и Даниел Кајмакоски специјални гости на “Марс 2014” (Фото)

Muzika24
Седмото издание на Македонскиот радиски фестивал “МАРС 2014” годинава ќе се одржи на 25-ти ноември...
Музика на кирилица

Владимир Крстевски – Франц напролет “рипа втавче”

Muzika24
Како што пишува дневниот весник “Вечер”, најпосакуваниот ерген во Македонија Владимир Франц кој што е...