Tag : riste ristevski

Музика на кирилица

Ристе од “Ѕвезде Гранда” се распеа во градскиот парк во Скопје (Видео)

Muzika24
Симпатичното момче кое што од недела во недела се повеќе и повеќе успеава во тв...
Музика на кирилица

Ристе од Охрид сериозен кандидат за победник на “Ѕвездите на Гранд”

Muzika24
Младиот и шармантен охриѓанец Ристе Ристески повторно ја воодушеви публиката со својата фантастична изведба на...