Tag : rockestra

Музика на кирилица

Rockestra дебитираше со одличен трибјут за Шаде во Народниот театар во Битола (Фото)

Muzika24
Во саботата, сцената на Народен театар Битола беше амбиент за незаборавно музичко патување додека Rockestra...