Tag : roditeli

Балканленд

На секој од неговите концерти две седишта беа празни, еве зошто

Muzika24
Ѓорѓе Балашевиќ не напушти денес на 67-годишна возраст, а малкумина знаат каква трагедија го одбележа неговиот...
Балканленд

После концертот во Скопје – Саша Ковачевиќ во тешка депресија

Muzika24
Печајот Саша Ковачевиќ, кој неодамна гостуваше во Скопје и одржа одличен концерт, веднаш откако се...