Tag : romalen

Музика на кирилица

„Силви бенд“ ќе го изведат мјузиклот „Ромален“ во Ахен, Германија

Filip
Во организација на музичката куќа и продукција „Сил-Вла”. Познатото македонско дуо „Силви бенд“ на 17-ти...
Музика на кирилица

Одблиску со Силви и Влатко, пред нивниот мјузикл “Ромален” на 27-ми декември (Фото)

Muzika24
Дека и во Македонија може да се оствари оној таканаречен “американски сон”, жив доказ се...