Tag : romsko geto

Музика на кирилица

Слаткаристика снимаше видео спот во ромско гето во Софија (Фото)

Muzika24
Слаткаристика извесен период помина работно во соседна Бугарија. Тој по одржувањето на концертот во клубот...