Tag : sagata za esma

Културо

Од печат излезе монографијата посветена на Есма и Стево Теодосиевски

Muzika24
Во издание на “Македонска искра” и асоцијацијата “Кралицата Есма и Стево Теодосиевски”, а со поддршка...