Tag : scandal

Музика на кирилица

СКАНДАЛ: Фирмата на Џамбазов земала неповратен кредит од Еуростандард банка

Filip
“Фирмата ДООЕЛ “Брачна игра”, во сопственост и управување на познатиот шоумен Игор Џамбазов, е една...