Tag : septemvri

Фестивали

Фестивал на музика од светот на 18-ти и 20-ти септември во Битола

Filip
Директорката на Центарот за култура – Битола, Маја Андоновска – Илијевски, сподели со јавноста дека...
Во прв ред

“Битола Отворен Град” оваа година од 3-ти до 5-ми септември

Filip
Познатитот битолски фестивал, “Битола отворен град”, сепак ќе се одржи и оваа година во пандемиски...
Во прв ред

“Охрид фест 2017”: Освен македонската елита, и позната светска група

Muzika24
Полека но сигурно се комплетира мозаикот за интернационалниот музички фестивал “Охрид фест – Охридски трубадури...