Tag : Sharla records

Музика на кирилица

Дуото Дени Омерагиќ и Нинослав Спировски го издадоа албумот „Two Ways East”

Filip
Независната издавачка куќа Шарла Рекордс го претставува албумот „Two Ways East” на дуото Дени Омерагиќ...
Музика на кирилица

Mладата независна кантавторка Димитра го објави првиот албум на македонски јазик

Filip
Шарла продукција го претстави првиот албум на македонски јазик на младата независна кантавторка Димитра –...
Културо

Композиторката Гала Насева го објави својот деби албум насловен „Опус 1-8“

Filip
Композиторката на современа класична музика од Скопје, Гала Насева, го објави својот дебитантски албум „Опус...