Tag : simfoniski koncert

Културо

Француската трубачка Лусјен Ренодин-Вари солист со Македонската филхармонија

Muzika24
“Слободен и среќен” е насловот на претстојниот симфониски концерт на Македонската филхармонија кој ќе се...
Културо

Виртуозот на виолина Вадим Репин оваа среда солист со Македонската филхармонија

Muzika24
Македонската филхармонија, оваа среда (12 декември) со почеток во 20 часот ќе одржи симфониски концерт...
Културо

Симфонски концерт за деца во Македонската филхармонија

Muzika24
Нашите соработници од Македонската филхармонија не известуваат дека и понатаму продолжуваат да ги реализираат Симфониските...
Културо

Концерт на виртуозот на виолина Роман Симовиќ со Македонската филхармонија

Muzika24
“Чајковски и Бетовен” е насловот на претстојниот симфониски концерт на Македонската филхармонија, кој ќе се...