Tag : simultan baknez

Музика на кирилица

„Фолтин“ го промовираше најновиот студиски албум „Симултан бакнеж“ (Аудио)

Muzika24
На платото пред Младинскиот Културен Центар во Скопје, на 1-ви јули групата „Фолтин“ го промовираше...