Tag : sintezis

Во прв ред

Јубилеен концерт на „Синтезис“ на 23-ти септември на плоштад „Мајка Тереза“

Filip
Најпознатата македонска и една од најпознатите балкански етно групи „Синтезис“, ќе одржи славенички концерт по...
Фестивали

“Љубојна” и “Синтезис” ќе настапат на меѓународниот тамбурашки фестивал во Куманово

Filip
16-то издание меѓународниот тамбурашки фестивал – Куманово ќе се одржи од 28-ми до 29-ти август...
Музика на кирилица

Сонот стана реалност, Ѓоко Јовиќ со спектакуларна промоција на 13-ти мај (Видео)

Muzika24
„Господ ги наградува само упорните“ рекле старите во овој случај така е и со познатиот...