Tag : skendarovski production

Музика на кирилица

Легендарната „Едно име имаме” препеана од Александар Тарабунов (Видео)

Muzika24
Можеби една од највпечатливите македонски песни „Едно име имаме” отпеани од грлото на легендарниот Јонче...