Tag : skopje

Балканленд

Петар Грашо: Оливер Драгоевиќ ми го даде најдобриот животен совет, а улогата на татко не ме плаши (Видео)

Muzika24
За него велат дека е најдобриот пејач меѓу кошаркарите и најдобриот кошаркар меѓу пејачите. Несомнено...