Tag : skopski solisti

Културо

Вечерва јубилеен концерт на Камерниот оркестар „Скопски солисти“

Filip
Вечерва (9.11) ќе се одржи јубилејниот концерт на Камерниот оркестар „Скопски солисти“. Место на одржување...
Премиера

“Скопски солисти” го промовираа ЦД-то со наслов “Festiv Music n.2”

Muzika24
Пред неколку дена се одржа промоција на новиот компакт диск на камерниот оркестар “Скопски Солисти” со...
Културо

Традиционално “Божиќен концерт” во Универзалната сала (Фото)

Muzika24
Универзална сала – Скопје и Камерниот оркестар “Скопски солисти” од Скопје под раководство на проф....