Tag : slovenecka filharmonija

Во прв ред

Оркестарска турнеја на Влатко Стефановски

Muzika24
По успешните концерти во Љубљана и Марибор со гудачкиот оркестар на Словенечката филхармонија, Влатко Стефановски...