Tag : sneze velkov

Магазин

Силви Плевнеш: Ние жените сме тие што бираме, после само глумиме дека сме уловени (Видео)

Muzika24
Во новото издание на „Нешто конкретно” ја славиме љубовта и откриваме која е тајната на...
Магазин

Зуица Лазова: Во средно бев штипјанка во Белград, морав да се докажувам дека вредам колку и тие (Видео)

Muzika24
Во „Нешто конкретно” оваа недела зборуваме за тоа дали жените се плашат од силни жени....
Магазин

Давид Темелков: Манипулацијата е составен дел од женското битие (Видео)

Muzika24
Во новото издание на „Нешто конкретно” зборуваме за машко-женска комуникација, односно зошто различно толкуваме и...
Магазин

Нова епизода од емисијата „Нешто конкретно”, овој пат Снеже Велков со своите гости разговара за успешноста и кога таа била најтешка (Видео)

Muzika24
Успешни луѓе во различни професии на тема успех кај Снеже Велков во „Нешто конкретно”.  Традиционалниот...
Магазин

Дина Јашари: „Не би пеела песна што не ми се допаѓа мене, затоа и не можам да се пробијам” (Видео)

Muzika24
Животни приоритети и принципи е темата во новото издание на „Нешто конкретно”. Нашите гости зборуваат...