Tag : snimka

Музика на кирилица

МРТ во Белград ја сними резервната снимка од евровизискиот настап на Васил

Filip
Македонската Радио Телевизија во соработка со РТС (Радио Телевизија Србија) изминатите денови работеше на реализација...