Tag : snovenje

Културо

Виолинистката Лада Шоптрајанова Петровска објави книга со музички приказни

Filip
Издавачката куќа „Или-Или“ од Скопје ја издаде книгата со музички приказни „Сновење“ на виолинистката Лада...