Tag : sobranie

Музика на кирилица

Оперскиот пејач Игор Дурловски си даде оставка од функцијата пратеник

Filip
Оперскиот пејач Игор Дурловски кој на последните парламентарни избори ја предводеше кандидатската листа на ВМРО-ДПМНЕ...