Tag : sokom

Културо

Концерт „Медитерански приказни“ од Љубомир Бранѓолица на 15-ти септември во Сули-ан

Filip
Концерт насловен „Медитерански приказни“, осмислен од самиот автор Љубомир Бранѓолица, ќе се одржи во вторник...
Во прв ред

Даутовски концертно ќе го претстави “Апокалиптикум” (Видео)

Muzika24
Во организација на СОКОМ, а во склоб на манифестацијата “Денови на македонската музика”, професорот Драган...