Tag : solist

Културо

Виртуозот на виолина Вадим Репин оваа среда солист со Македонската филхармонија

Muzika24
Македонската филхармонија, оваа среда (12 декември) со почеток во 20 часот ќе одржи симфониски концерт...
Културо

Концерт на виртуозот на виолина Роман Симовиќ со Македонската филхармонија

Muzika24
“Чајковски и Бетовен” е насловот на претстојниот симфониски концерт на Македонската филхармонија, кој ќе се...