Tag : solzi

Музика на кирилица

Се расплака во влог, пејачката Ивона Јовановиќ искрено прозбори пред своите фанови (Видео)

Muzika24
Сите неа ја паметиме по учеството во многубројните македонски музички реални шоу-а, како и нејзиното...
Музика на кирилица

Елена Ристеска ја воодушеви и расплака цела публика (Видео)

Muzika24
Факт е дека македонскиот фолклор е бренд во целиот свет кој одекнува со голема емоција,...