Tag : sonce za tri sveta

Во прв ред

50 години музичка кариера – Јубилеен концерт на Мики Јовановски Џафер во Јавна соба во Скопје (Фото)

Muzika24
Мики Јовановски Џафер, македонски рок музичар, брилијантен вокал, неуморен перфекционист, човек кој слуша и креира...