Tag : sopran

Културо

Награда „8-ми ноември“ за оперската пејачка Елена Голомеова

Filip
Оперската пејачка Елена Голомеова е една од овогодинешните добитници на наградата „8-ми ноември“ од Општина...
Во прв ред

Новогодишен концерт на Камерниот оркестар на Битола (Фото)

Filip
Камерниот оркестар на Битола ќе одржи новогодишен концерт со наслов “Виена во Битола” на 23-ти...